Een keuken tot aan het plafond, met kamerhoge kastenwanden op maat

Een keuken tot aan het plafond, met kamerhoge kastenwanden op maat

Extra hoge maatwerk keukens van Houtmerk

Je loopt jouw nieuwe keuken binnen en wordt direct omarmd door het schitterende interieur waarbij elke kast en lade naadloos reikt tot het plafond. Dit is de kracht van de extra hoge keukens van Houtmerk. Heel veel opbergruimte, met extra diepe kasten, die eindeloos opgestapeld kunnen worden tot aan het plafond. 

Een verlengstuk van jouw woonruimte

Bij Houtmerk draait alles om perfectie en maatwerk. Onze keukens zijn ontworpen om fronten te hebben die moeiteloos doorlopen tot aan het plafond. Dit betekent dat elk element van de keuken een uiting is van jouw unieke stijl en smaak. Bovendien biedt zo'n ontwerp onbeperkte mogelijkheden voor uitdagende ruimtes, zelfs met hoogteverschillen. Heb je een ruimte met een nis? Geen zorgen, dankzij speciale breedtematen kunnen onze keukens perfect integreren.

Creatief met hoge ruimtes in de keuken

We zijn niet beperkt door traditionele ontwerpen. Bij Houtmerk stapelen we kasten totdat de plafondhoogte bereikt is. Maar het stopt niet bij functionaliteit; esthetiek speelt een cruciale rol. Door open vakken te introduceren op de kopse kant of halverwege de hoge kasten, geven we de kastenwand een adembenemende dynamiek. Deze open vakken bieden ook mogelijkheden om jouw favoriete accessoires of keukenapparatuur tentoon te stellen.

Spelen met contrasten op grote kastoppervlakken

Een groot oppervlak vraagt om een visueel brekende factor. Bij Houtmerk doen we dit door grote oppervlakken te doorbreken met contrasten. Denk aan het gebruik van geribbeld hout of het chique Arpa Fenix als frontmateriaal. Deze contrasten zorgen niet alleen voor een visueel aantrekkelijke keuken maar voegen ook een tastbare dimensie toe.

De schoonheid van maatwerk op hoog niveau

Iedere keukenruimte is anders, en bij Houtmerk begrijpen we dat. Daarom bieden we maatwerk afmetingen in zowel breedte als hoogte. Dit zorgt ervoor dat jouw keuken naadloos past, zonder passtroken of onnodige opdelen van fronten. Het maakt niet uit of je nu in een traditioneel herenhuis woont of in een modern stadsappartement; onze keukens volgen de architectuur van jouw woning.

Beleef de Houtmerk XXL ervaring in Breda

Het kiezen van een nieuwe keuken is een ervaring op zich. Daarom nodigen we je uit om naar onze showroom in Breda te komen. Hier kun je onze ontwerpen van dichtbij bekijken, de materialen voelen en je laten inspireren door de talloze maatwerkmogelijkheden. Onze experts staan klaar om jou te adviseren en samen de keuken van jouw dromen te realiseren. Werk je liever met basiskasten van Ikea? Kijk dan eens bij onze stapelhulp voor meer mogelijkheden in hoge ruimtes.

Kies voor een keuken die spreekt, kies voor Houtmerk.