Een Keuken die speelt met schuintes: Een nieuwe visie op Maatwerk

Een Keuken die speelt met schuintes: Een nieuwe visie op Maatwerk

De charme van schuintes in je keuken

Je woont in een historisch pand met prachtige schuine wanden of misschien in een modernistische nieuwbouwwoning met een uitdagende architectuur. Waar menigeen struikelt over de vraag hoe je een keuken plaatst in een ruimte met afgeschuinde wanden of plafonds, ziet Houtmerk juist kansen. Voor ons zijn deze schuintes, hellingen en driehoekige vormen uitdagingen die we graag aangaan.

 

Maatwerk keukens: Perfectie tot in de details

Stel je voor: een keuken waarbij de fronten perfect aansluiten op die schuine zijde van je dak. Diagonale lijnen die je ruimte definiëren, worden prachtig gecomplementeerd door keukenfronten in materialen zoals Arpa Fenix of in noten- en eikenhout. Bij Houtmerk combineren we jarenlange expertise met de passie voor maatwerk. In onze showroom in Breda kun je zelf het vakmanschap ervaren van onze in eigen werkplaats gemaakte keukens.

 

 

Een rijke variëteit aan materialen

Bij maatwerk hoort een keuzevrijheid die net zo uniek is als jouw woning. Of je nu een voorkeur hebt voor echt massief hout, steen, of staal, bij Houtmerk is het mogelijk. Het gebruik van diverse materialen zoals Arpa Fenix, in combinatie met hout zoals noten of eiken, zorgt voor een visueel spektakel waarbij functioneel design en esthetiek hand in hand gaan.

 

 

Historisch of modern: Een keuken voor elke ruimte

Of je nu in een historisch pand in de binnenstad woont of in een strakke loft, Houtmerk ontwerpt keukens die niet alleen perfect passen bij de schuinte van je ruimte maar ook bij de ziel van je woning. Van eenvoudige driehoekige kastenwanden tot complexe maatwerk oplossingen voor een dak met meerdere hellingen; voor elk 'probleem' is er een stijlvolle en praktische oplossing.

 

 

Ontdek de mogelijkheden bij Houtmerk

Dromen van de perfecte keuken voor jouw ruimte met schuine wanden of plafonds? Laat je inspireren en adviseren door Houtmerk. In onze showroom in Breda kun je zelf de kwaliteit voelen en de schoonheid zien van onze keukens. Of het nu gaat om een keuken voor een historisch grachtenpand of een nieuwbouwwoning met een uitgesproken architectonisch ontwerp, wij zorgen dat jouw keuken niet alleen functioneel is, maar ook een plek wordt waar je met trots je gasten ontvangt.

De zoektocht naar een unieke keuken die perfect past bij schuine wanden of plafonds hoeft niet moeilijk te zijn. Ontdek de wereld van maatwerk bij Houtmerk en laat je verrassen door de onbegrensde mogelijkheden.