De schoonheid van steen in jouw thuis

De schoonheid van steen in jouw thuis

Stel je voor: een keuken of badkamer, niet alleen functioneel, maar een ruimte die jouw persoonlijkheid en stijl uitstraalt. Bij Houtmerk maken we deze droom werkelijkheid met ons maatwerk in echt steen. Laat je in onze showroom in Breda inspireren door unieke eigenschappen van materialen zoals stoer hardsteen of verfijnd marmer, zorgvuldig gekozen uit de plaat. Elk stuk steen vertelt zijn eigen verhaal en vormt, in combinatie met onze expertise in design, de basis voor een tijdloos en persoonlijk interieur.

Imposante werkbladen uit robuust steen

Wij geloven dat design zowel mooi als functioneel moet zijn. Onze op maat gemaakte stenen wastafels en spoelgedeeltes in keukens zijn hier het perfecte voorbeeld van. Denk aan een elegant keukenblad met geïntegreerde spoelbak, of een vrijstaande wastafel van steen in de badkamer. Deze elementen zijn niet alleen praktisch, maar ook kunstwerken op zich. Daarnaast bieden we stenen boekenplanken voor een koffienis of plateaus met hoogteverschillen, die zorgen voor een dynamische en boeiende ruimte.

Productontwerp op maat in steen

De kracht van Houtmerk ligt in het combineren van materialen. Stel je een kookgedeelte in marmer voor, een nis in kastenwand bekleed met steen, gecontrasteerd met warm hout en bronsachtige staalaccenten. Deze combinaties creëren een unieke harmonie die zowel modern als tijdloos is. Onze interieurarchitecten zijn meesters in het adviseren over hoe deze materialen elkaar kunnen versterken, resulterend in een keuken of badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling van jouw unieke smaak.

Dun of dik, in expressief marmer - op maat gemaakt

Bij Houtmerk gaan we verder dan traditionele ontwerpen. We spelen met formaten en vormen, zoals dikke of dunne werkbladen en integreren moderne technologieën zoals de Bora kookplaat naadloos in het steen. Dit levert niet alleen een strakke uitstraling op, maar ook een gebruiksgemak dat past in een moderne levensstijl. Onze keukens zijn ontworpen om zowel de hobbykok als de professionele chef te inspireren. En met onze unieke maatwerkoplossingen, zoals verdiepte werkgedeeltes bij de spoelbak, bieden we niet alleen schoonheid, maar ook praktische functionaliteit.

Bezoek showroom met voorbeelden van steen op maat

Woorden kunnen de schoonheid en veelzijdigheid van onze maatwerk stenen producten niet volledig beschrijven. We nodigen je daarom uit om onze showroom in Breda te bezoeken en zelf de luxe en het unieke karakter van onze stenen designs te ervaren. Of je nu kiest voor een stoere uitstraling met hardsteen of de verfijnde elegantie van marmer, bij Houtmerk helpen we je graag om jouw droominterieur te realiseren. Laat je inspireren en adviseren door onze experts en ontdek de eindeloze mogelijkheden van maatwerk