Creëer sfeer met houten wandplanken met subtiele verlichting

Creëer sfeer met houten wandplanken met subtiele verlichting

Massief hout en verlichting in perfecte harmonie

Bij Houtmerk begrijpen we de kunst van het combineren van natuurlijke materialen met moderne technologie. Onze houten wandplanken met geïntegreerde verlichting zijn daar een stralend voorbeeld van. Gemaakt van massief hout zoals noten of eikenhout, of het stijlvolle gekleurde Arpa Fenix, deze planken zijn een statement op zich. Maar voeg daar de subtiele gloed van ledstrip of mini ledspots aan toe en je hebt een ware eyecatcher in elke ruimte.

Maatwerk wandplank met spots voor elke ruimte

Of je nu op zoek bent naar die perfecte plank voor je woonkamer, werkplek of keuken, bij Houtmerk maken we het op maat. Onze planken kunnen precies tussen twee muren passen, als invulling voor een nis of zelfs boven een wandmeubel voor het uitstallen van je favoriete boeken of accessoires. Met onze maatwerk afmetingen zorg je ervoor dat alles naadloos aansluit op jouw specifieke wensen en de contouren van je interieur.

Wandplanken met LED's die het verschil maken

Een echte Houtmerk plank herken je aan de fijne details. Kies voor een rechte of verjongde randafwerking en laat de natuurlijke schoonheid van het hout spreken. Of je nu kiest voor de warmte van eikenhout of de elegantie van notenhout, de geïntegreerde verlichting met keuze uit spots met zwarte of chrome-kleurige armatuur voegt een extra dimensie toe. En het beste? De transformator zit volledig ingebouwd in de plankdikte, waardoor het design strak en ononderbroken blijft.

Eenvoudige installatie van verlichte wandplank, maximaal effect

Dankzij de doordachte ontwerpen van Houtmerk zijn onze planken niet alleen prachtig om te zien, maar ook eenvoudig te installeren. De geïntegreerde LED-verlichting is voorgemonteerd, waardoor je de plank eenvoudig zelf kunt aansluiten op het lichtnet. En omdat de verlichting perfect is afgestemd op je keukenontwerp of welke ruimte dan ook, creëer je in een handomdraai een sfeervolle accentverlichting die zowel functioneel als esthetisch is.

Bezoek onze showroom en ervaar zelf onze LED-wandplanken van echt hout

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze unieke combinatie van massief hout en geïntegreerde verlichting? In onze showroom in Breda presenteren we deze en andere wandplanken, zodat je ze in het echt kunt ervaren. Laat je inspireren door de mogelijkheden en maak vrijblijvend een afspraak om de perfecte houten wandplank voor jouw interieur te vinden bij Houtmerk.

Of het nu gaat om een statement in de woonkamer, een functioneel meubelstuk op de werkplek of een sfeervolle toevoeging aan je keukenontwerp, met de houten wandplanken van Houtmerk met geïntegreerde verlichting haal je altijd iets speciaals in huis.