Barframe Barcelona van Houtmerk: Een prachtige toevoeging aan jouw keuken

Barframe Barcelona van Houtmerk: Een prachtige toevoeging aan jouw keuken

Een van de opvallende kenmerken van het Barframe Barcelona is het dik houten blad dat ermee gepaard gaat. Het blad is vervaardigd uit 29mm dikke planken, waardoor de natuurlijke schoonheid van het hout goed tot zijn recht komt. We gebruiken hiervoor onze kwaliteit Blend, een stoere en levendige houtsoort met subtiele kleurverschillen en boeiende structuren. Het houten oppervlak is onderhoudsarm afgewerkt met een matte lak, wat zorgt voor een duurzaam en gebruiksvriendelijk blad.

Frame in Hoogtes Passend bij Ikea voor naadloze integratie

Het Barframe Barcelona is ontworpen om perfect aan te sluiten bij de kasten uit de Ikea Metod serie. De hoogtes van het frame zijn zorgvuldig afgestemd op de standaard maten van Ikea, zodat een naadloze integratie mogelijk is. Of je nu twee ondiepe kasten, twee diepe kasten of een combinatie daarvan hebt, het frame kan strak tegen de kasten worden geplaatst voor een harmonieus geheel.

Tijdloze Kleuren Poedercoating voor een Stijlvolle Afwerking

Het frame van het Barframe Barcelona is verkrijgbaar in tijdloze kleuren poedercoating. Deze coating zorgt niet alleen voor een stijlvolle afwerking, maar biedt ook extra duurzaamheid en bescherming. Hierdoor kun je het frame perfect afstemmen op de stijl van jouw keuken en interieur.

Rustiek Eiken voor een Stoere Toevoeging aan Jouw Keuken

Naast de mogelijkheid om te kiezen voor de Blend houtsoort, biedt Houtmerk ook de keuze voor rustiek eiken. Dit geeft een stoere en karaktervolle uitstraling aan jouw keuken. Het rustiek eiken hout kan op dezelfde wijze worden afgewerkt als de Blend variant, met een matte lak of een beits in de gewenste kleur die past bij het frontmateriaal van jouw keuken.

Extra Zitruimte voor een Gezellige Keuken

Met het Barframe Barcelona creëer je niet alleen een prachtige uitstraling in jouw keuken, maar ook extra zitruimte. Het massieve houten blad biedt een ideale plek voor barkrukken, waardoor je snel en eenvoudig extra zitplaatsen creëert. Op deze manier kun je jouw keuken transformeren tot een gezellige ruimte waarin je gasten kunt ontvangen terwijl je aan het koken bent.

Wil je meer weten over het Barframe Barcelona en de mogelijkheden voor jouw eigen keuken? Maak dan vrijblijvend een afspraak en laat je inspireren door onze interieurontwerpers. Bij Houtmerk combineren we hout, staal en steenachtige oppervlakken tot uitgebalanceerde keukens die passen bij jouw persoonlijke stijl en smaak.