Maatwerk in hout

Houtmerk produceert maatwerk meubels in lijn met onze eigen collectie en design van topmerken. Verfijnde combinaties van staal, massief hout, natuursteen en Solid Surface of Arpa Fenix. Breed toepasbaar in woonkamer, op het werk, in de badkamer, keuken of slaapkamer.

Op basis van uw schets, ontwerp of omschrijving maken we een specificatie van de kosten én opties. Zo kiest u zelf wat u nodig heeft, met deskundige hulp van onze interieur adviseurs. Aanvragen kunt u sturen per email naar info@houtmerk.nl

Maatwerk keukeneiland of kookeiland met Himacs keukenblad, Arpa Fenix fronten en houten panelen

INSTANT INSPIRATIE

Bekijk onze projecten in maatwerk meubels en complete interieurs.

Portfolio maatwerk en interieur
Modern plaatstalen dressoir of TV meubel met Arpa Fenix en houten frontjes

Meubels op maat ontworpen

Varieer binnen onze collectie of laat meubels en complete interieurs op maat maken. Houtmerk maakt een prijsopgave voor uw eigen meubelontwerp en kijkt goed hoe ieder detail binnen onze productie past.

Ons team bestaat uit productontwerpers, interieurarchitecten en meubelmakers. Gedegen vakmensen met passie voor hout en interieur.

Massief eiken balken worden gecontroleerd in de werkplaats

Maatwerk houten panelen

Met hout als basis is veel mogelijk. Pas de maat aan en kies uw eigen afwerking. Kies voor losse halffabricaten of compleet eindproduct. Binnen onze collectie kunnen we meubels naar wens aanpassen.

Voor maatwerk vormt uw schets of uitleg het uitgangspunt. Houtmerk zorgt ervoor dat uw project slaagt.

Eiken en notenhouten keukenfronten of keukendeurtjes

Keukenfronten op maat gemaakt

Onze deurpanelen en kastdeurtjes voor keukens zijn in iedere afmeting te bestellen. Voor het overnemen van boringen uit bestaande deuren en lades rekenen we een starttarief voor tekenwerk. Alle afmetingen worden geprogrammeerd in onze CNC-gestuurde productie.

Naast onze eigen collectie maatwerk keukens zijn onze fronten ook uitwisselbaar met Ikea Metod.

massief houten badmeubel op maat met vier ruime, zachtsluitende lades en witte solid surface waskom

Badmeubels precies op maat

In een badkamer maakt maatwerk het verschil. Benut alle ruimte en voorkom loze hoeken. Onze badmeubels zijn volledig aan te passen in hoogte, breedte, diepte en aantal (binnen)lades.

Ook kunt u andere houtsoorten kiezen, uitsparingen toevoegen, of variëren in afwerking. Maak het compleet met onze maatwerk kolomkasten en spiegels.

Stoere houten Quint designtafel met hout ingelegd stalen onderstel

Tafels in iedere afmeting

Extra zitplaatsen, of juist wat compacter om aan te werken. De collectie tafels wordt nog veelzijdiger door frames, afwerking en bladvorm aan te passen aan de beschikbare ruimte.

Onze interieuradviseurs helpen met de juiste afmeting en kleur bepalen. We nemen al uw wensen mee in het samenstellen van de nieuwe tafel.

Houten werkblad behandelen met transparante lak of olie

Varieer in hout en afwerking

Behalve de maatvoering is ook de houtsoort en afwerking van veel meubels aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur of interieur.

Van alle materialen zijn stalen beschikbaar. In onze showroom helpen we u kiezen uit alle mogelijkheden. 

Houten kast met open vakken van plaatstaal op maat gemaakt

Maatwerk staal en massief hout

Robuust hout met verfijnde stalen schappen, vakken en open kastelementen van metaal. Door een matte, industriële poedercoating ontstaat een ingetogen oppervlak dat prachtig contrasteert met de nerf, kleur en structuur van massief hout. Plaatstaal maken we net als onze houten meubels en panelen graag voor u op maat.

Voor uw maatwerk meubels, zoals kastenwand of werkplek stemmen we hout en kleur poedercoating op elkaar af. Standaard in wit of zwart en altijd mogelijk in een alternatieve RAL kleur die past bij uw interieurproject.

Stalen schuifdeuren met dun profiel op maat

Stalen schuifdeuren op maat gemaakt

Glas en staal zijn een perfecte neutrale aanvulling op een maatwerk interieur met massief hout of Fenix. We maken stalen kozijnen of houten deuren op maat. Denk aan stalen En Suite deuren; een stalen schuifdeur, draaideur of taatsdeur met helder gelaagd glas, of gewapend draadglas voor een extra industriële uitstraling. 

Moderne maatwerk design keuken van massief hout, staal en steen

Volop keuze in keukenbladen

Op basis van een keukentekening of schets kunnen we werkbladen van hout, steen, Fenix of Solid Surface helemaal op maat maken. Ook duurzame marmer-look en betonlook keukenbladen van Dekton, Silestone en Neolith behoren maken we volledig op maat voor uw keukenproject.

Keukenbladen voor eiland of hoekopstelling, compleet met spoelbak of kookplaatuitsparing. Maar ook extra panelen als wandplank, schappen in een nis of overstekend barblad.

Maatwerk kastenwand met doorlopende zitbank van massief hout en plaatstaal

Maatwerk kastenwand met hout en staal

Grotere oppervlakken in massief hout, op maat gemaakt met spannende onderbrekingen in plaatstaal. Met onze maatwerk kastenwanden zorgt u voor een perfecte mix van open en dichte kastruimte. Onze interieur-ontwerpers helpen u met compositie en materiaalkeuze. Vanzelfsprekend.

Stenen keukenblad of werkblad op rustiek eiken kookeiland

Echt steen en hout perfect op maat

Combineer massief hout met andere luxe materialen, uiteraard op maat. Zoals hardsteen, marmer of nieuwe steenachtige oppervlakken. Hout en steen zijn prachtige duurzame materialen die elkaar versterken en uw project extra klasse geven.  

Nieuwe materialen en massief hout

Houtmerk verwerkt de nieuwste materialen zoals Arpa Fenix, en Concreto hardsteen maar ook slijtvaste kunststoffen zoals Solid Surface, HiMacs en Corian. Combineer ultra matte, gekleurde oppervlakken met de natuurlijke structuur van hout. Praktisch in onderhoud en onovertroffen esthetiek. 

Tekening maatwerk interieur met kastenwanden en stalen kozijnen op maat

COMPLETE PLAATJE

Losse meubels of totaalontwerp

Vraag advies bij het combineren van maatwerk, meubels én interieur.

Voorbeeld van interieurontwerp