Pitt Cooking

Houtmerk is niet langer dealer van de Pitt Cooking collectie. 

Zwart Fenix werkblad met PITT Cooking gasbrandersRVS keukenblad met PITT Cooking branders

Stijlvol en heel praktisch

Puur, krachtig en efficiënt koken. Uiteraard op vuur, zoals koken bedoeld is. Altijd voldoende ruimte voor uw pannen. De kookplaten van PITT Cooking zijn heel gemakkelijk schoon te maken door eenvoudig afneembare onderdelen zoals pandragers. Pitt Cooking heeft geen opstaande randjes en hoekjes. 

Het weglaten van de traditionele onderplaat zorgt voor een ongekend strak design. De pitten kunnen verder uit elkaar worden geplaatst. Alle techniek verdwijnt onder het werkblad. Wat overblijft is een keuken om trots op te zijn.

PITT is ook een fraaie aanvulling als enkele brander naast een inductiekookplaat. Het gaskooksysteem kan ook een gasfles worden aangesloten. Installeren is eenvoudig, met handige instructievides. De kookplaat kan worden aangevuld met een stoere PITT wokring en is er ook in professionele uitvoering met luxe messing branders

Keuken en kastenwand met massief houten fronten

Lades en deuren van hout

Hout geeft warmte en vormt een prachtige aanvulling op basis materialen als beton en gietijzeren wokbranders. Met onze fronten heeft u alle ingredienten voor een droomkeuken binnen handbereik. 

Pitt Cooking gasbranders en knoppen op Fenix keukenblad

Arpa Fenix of Himacs

Minimalistische high-tech oppervlakken met een egale, matte uitstraling. Een modern statement, met de solitair geplaatste branders van Pitt. We werken met Himacs en Fenix voor onze maatwerk designkeukens

Zwarte keuken met Fenix fronten en houten keukeneiland met betonlook werkblad

Betonlook natuursteen

Kookvuur op een stenen blad is de meest primaire uitstraling die koken kan hebben. Combineer hittebestendige materialen zoals hardsteen of composiet met uw PITT-cooking kookplaat. 

Pitt Cooking in een maatwerk keuken met houten fronten
Losse gasbranders op een natuursteen keukenblad
Betonlook werkblad op een kookeiland met notenhouten fronten

Vernuftig design en reuze veilig

Met enkel de losse gaspitten in het zicht geef u de keuken een onderscheidende uitstraling. De tijdloze detaillering van PITT branders maakt het in iedere keuken toepasbaar: van klassiek tot landelijk, en van eigentijds tot design.

Met minimaal 28 centimeter tussen twee branders, biedt PITT cooking gemiddeld 8 centimeter meer ruimte tussen de pitten in vergelijking met een traditionele kookplaat. Eindelijk voldoende ruimte om alle pitten tegelijkertijd te gebruiken. Zelfs met grote pannen!

PITT cooking beschikt over het officiele KIWA GASTEC keurmerk. Dit keurmerk biedt gebruikers de zekerheid dat een (gas-)product voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Verder krijgt u vijf jaar volledige garantie op het product.

Anthraciet natuurstenen werkblad in houten keuken
Betonlook werkblad op houten maatwerk keuken
Interieur met witte keuken en donker natuursteen werkblad

Losse branders op een keukenblad

Door een onderplaat strak tegen het blad te monteren wordt warmte afgevoerd en blijft het werkblad constant in temperatuur. Hierdoor zijn uiteenlopende materialen toe te passen onder de losse branders.


Pitt-Cooking is geschikt voor bladen van steenachtig materiaal, zoals composiet, graniet, beton en terrazzo. Maar ook glas en keramiek, bijvoorbeeld Ceramistone zijn toe te passen. Een bijzonder strak effect wordt verkregen door de losse branders te integreren in Green core, Top Core of Arpa Fenix. Uiteraard is roestvrij staal een goede geleider, hierbij wordt zelfs de onderplaat achterwege gelaten. Partner Franke noemt dit Franke Smart Cooking en gebruikt selectief de onderdelen en techniek van Pitt Cooking pakketten.


De levering van bladen in combinatie met kookplaat is voorbehouden aan een aantal fabrikanten van werkbaden. Bijvoorbeeld Dekker, Kemie, Arte en Jetstone. Houtmerk is een van de bedrijven die de collectie van Pitt integreren in een assortiment met bijzondere werkbladen en keukenmeubelen. 

INTERIEURONTWERP

Maatwerk designkeukens

Onze ontwerpers combineren PITT-cooking met exclusieve materialen als massief hout en Arpa Fenix. 

Maak een afspraak