Nils Holger Moormann

Houtmerk is officieel dealer van de complete Moormann kastencollectie. We hebben een ruime selectie van dit Duitse topmerk in de showroom. Veel informatie vindt u al online, maar in onze showroom gaan we net wat verder. Aan de hand van de beschikbare ruimte en de unieke Moormann kasten configurator stellen we een perfecte kast samen voor uw verzamelingen. Wij staan voor u klaar en denken vrijblijvend met u mee. 

FNP kastsysteem van Nils Holger Moormann als roomdivider

Het Moormann FNP kastsysteem

Een staander die doorloopt tot boven de onderste en bovenste plank. Dat ziet er prachtig uit wanneer de FNP kast precies op maat wordt gemaakt. De vloer en het plafond lopen visueel door, voor een ruimtelijk effect. Verstop voorraad achter deuren en in lades of etaleer uw blikvangers in open vakken, met extra accentverlichting. Vierkante of rechthoekige vakken met meters ruimte voor al uw boeken en accessoires.

So Oder So open kasten met mooie details van Nils Holger Moormann

De vele opties van So Oder So

Essenhout of Amerikaans noten dwarsverbindingen maken deze kast stabiel in iedere richting. De antracietgrijze plaatstalen So Oder So rekken voegen zicht naar iedere afmeting. Een lange halfhoge kast, een roomdivider met houten legplanken en dichte delen of een design stellingkast voor in de keuken. En door het vernuftige bevestigingsmateriaal kunt u in een handomdraai de legplanken weer anders indelen.

Het Egal kastsysteem van Moormann heeft tal van mogelijkheden en gemakkelijk op te bouwen

Elegant opbergen met Egal

Deze kast geeft een unieke draai aan opbergen. In plaats van staanders heeft deze Egal kast liggers waarin de plankdragers worden vastgezet. Zo worden legplanken verticaal toegepast als vakverdeling. Het pure multiplex of geoliede MDF is zichtbaar als grafisch raster in voor- en zijaanzicht. Naar wens kunnen delen open of dicht worden gelaten. Voor sloddervossen zijn er vrolijk gekleurde schuifdeuren en ladebakken.

Hoge So Oder So kast met open vakken en legplanken
Open kastsysteem Egal van Nils Holger Moormann
Smalle hoge Moormann kast met open vakken
Moormann dressoir met open vakken en houten details

Mooi en ideaal bij weinig ruimte

Praktisch als een stellingkast, de Moormann So Oder So kasten. Geen centimeter gaat verloren dankzij het heldere en luchtige design van deze stalen kast met legborden. Om in de breedte en lengte de stabiliteit te garanderen zijn schoren nodig. Maar dat is geen straf, want deze essentiele onderdelen zijn uitgevoerd in massief essen- of notenhout. Een mooi contrast vormen de houten legplanken als afwisseling met gepoedercoat staal. 

De plaatstalen Pressed Chair als stoel in het atelier

De Pressed Chair, stoel uit 1 stuk plaatstaal

De Nils Holger Moormann Pressed Chair is een stoel getekend door eenvoud; de stoel is vervaardigd uit 1 stuk gebogen plaatstaal, ontworpen door Harry Thaler in 2011. De metalen stoel komt in veel kleuren; is sterk, tijdloos, stapelbaar en door zijn outdoor karakter zeer breed inzetbaar. Kantoor, tuin, werkruimte of eetkamer; de Pressed stoel voelt zich overal thuis. Let op: De zilverkleurige onbehandelde Pressed Chair versie is een speciale editie. Deze variant laat sporen van de productie zien.

Kastverlichting voor de Moormann FNP kast

FNP Kastverlichting

Extra aandacht voor de mooiste accessoires in uw kast. Een favoriet boek, een souvenier of een verzameling keramiek verdient uitgekiende verlichting. Op een klassieke manier, met klemlampjes op de betreffende vakken, of door geintegreerde led-verlichting in de schappen. Zo wordt uw Moormann kast in de avond een echte sfeermaker.

Moormann kast met open en deurgesloten vakken als roomdivider

Een werkplek met Moormann kasten

Egal en FNP van Moormann zijn door hun functionalistische benadering heel goed toe te passen in een modern kantoor of thuiswerkplek. Geen franje, snel om te bouwen bij veranderende invullingen, gemakkelijk te herplaatsen en zeer basic ogende materialen. Zo sluit u moeiteloos aan op bestaand of nieuw meubilair. De perfecte kast voor een loft, pakhuis of modern kantoor. 

Roestrode Moormann kast met open vakken naar wens in te delen

Opbergen in diverse kleuren

Een strakke kast zoals de FNP en Egal moeten soms een statement maken. Dan is het zwart gelakte multiplex een goed begin. Maar voor een meer ingetogen uitstraling is wit of grijs MDF een betere keuze. Speelse schuifdeuren en vakken zijn er in trendkleuren, als aanvulling op de basic afwerkingen. Kiezen kan soms lastig zijn. Met de Moormann configurator en hulp van onze interieuradviseurs komt u al snel een stuk verder.

Moormann kasten in allerlei hoogtes, breedtes en indelingen

Moormann Kast configurators

Als u zelf al precies weet hoe uw kast dient te worden, zijn de online configurators van Moormann een uitkomst. Aan de hand van uw kastkeuze, afmetingen en specifieke wensen qua opbergen kunt u middels het hoofdmenu op www.moormann.de naar de configurator en met deze tool uw kast helemaal  zelf ontwerpen. Liever wat hulp? Onze adviseurs halen meer uit de ruimte en uw budget. Met alle stalen bij de hand weet u precies wat u krijgt.

Moormann kasten als ruimteverdelers op kantoor
Moormann FNP samengesteld als grote boekenkast in de woonkamer
Verlichting voor Moormann kasten
Werkplek indeling geintegreerd in een Moormann kast

De geniale Moormann opberg oplossing

Moormann biedt praktische no-nonsense oplossingen voor al uw opbergproblemen. Eigenzinnig, met verrassende samenwerkingen tussen hout en staal. Door stapelen en verbinden ontstaat een solide en ruimtelijke kast. Te gebruiken als room-divider, in een nis of tegen de wand. Moormann staat voor ontwerpen met een grafische, tijdloze kwaliteit. Sober maar doordacht, uitgevoerd in grijs, wit of zwart met optionele kleurvlakken. 

De collectie van Moormann bij Houtmerk

Houtmerk is officieel dealer van Nils Holger Moormann. Dat betekent dat we als verkooppunt een mooi aanbod van Moormann kasten in onze showroom te Breda hebben. Maar ook zijn onze stalen en prijslijsten op orde, houden we samen met Alberta de levertijden kort en is er ruimschoots ervaring om het product optimaal in te zetten in uw project. Onze klantenservice helpt u verder met producten of bijzondere eigenschappen die niet op de site staan. Zij staan ook voor u klaar als er onverhoopt iets niet in orde is. Een vervangend product of retournering is geen probleem, we hanteren de duidelijke voorwaarden van het Webshop Keurmerk i.s.m. de Consumentenbond.

Interieuradvies met meubels van Moormann

Een nieuwe kastopstelling van Moormann moet perfect passen bij uw andere meubels. Misschien is het wel het begin van een compleet nieuw interieur. Goed advies is voor ons vanzelfsprekend, onze expertise gaat verder dan de producteigenschappen. Architectuur, routing, verlichting, kleur- en materiaalkeuze, maar ook prioriteiten bepalen in uw budget.

Houtmerk brengt de verschillende collecties en disciplines samen in de afdeling interieurontwerp. Behalve designmeubels en kasten van Moormann hebben we nog meer meubelmerken die we toepassen in onze interieurontwerpen. Een klein advies of een groot project, op ons kunt u rekenen. Lees meer over interieurontwerp >

Nils Holger Moormann, praktische kasten met een vernuftig design

We selecteren onze merken op kwaliteit en veelzijdigheid. De onverwoestbare Duitse kasten van Moormann zijn een onmisbare aanvulling op onze basiscollectie met verlichting, stoffering, stoelen, tafels en kasten. Bij Moormann zien we kleuren, combinaties en afwerkingen die perfect aansluiten op de materialen en technieken in onze eigen meubelproductie. Typerend voor de meubels van Moormann zijn de slim gedetailleerde schroefloze montagematerialen, een zeer praktische indeling, talloze doordachte accessoires en het spaarzame, eenvoudige materiaalgebruik. Kasten met vergelijkbare mogelijkheden en design vindt u in de collectie van Normann Copenhagen en Muuto

Minimalistisch

Prijswinnende detaillering

Schroefloze kasten met verfijnde details. In massief hout of staal. Montagemateriaal en bevestigingen worden speciaal gemaakt. Aan alles zie je de liefde voor het product. De verpakking, het prijswinnende drukwerk, en de creatieve teksten op de site. Moormann verliest zich in details, maar met een meerwaarde voor het grote geheel.