Bonaldo

De meubels van Bonaldo worden in Italië gemaakt, in de regio Venetië. De jarenlange ervaring heeft het merk op de kaart gezet. In de collectie ziet u de creativiteit en ambacht terug die zo kenmerkend is voor Italiaans design. Alle meubels hebben maximale keuzevrijheid in materiaal en afmeting. Bijvoorbeeld bij sofa Structure of Avarit.

De banken hebben veel zitruimte, doorlopende zitkussens en afneembare hoezen in exclusieve, hoogwaardige stofferingen. De banken hebben een nonchalante en uitnodigde uitstraling door veelvuldig gebruik van dons en veren. Doordat de banken veelal op stalen pootjes zijn geplaatst, ogen de opstellingen luchtig, een beetje klassiek en blijft de ruimtelijkheid in de woonkamer maximaal.   

Groene Avarit bank et chaise longue van Bonaldo

De heerlijke zit van de Bonaldo Avarit

Stel samen uit moderne losse elementen of kies voor een complete drie-zits bank met heerlijk loungegedeelte. De Bonaldo Avarit sofa heeft een flexibel en uitgebreid zitprogramma, met keuze uit de mooiste stoffen uit de verfijnde huiscollectie. 

Bonaldo Structure fauteuil met slanke armleuningen

Structure fauteuil in bijzondere kleuren

Een Bonaldo fauteuil die op elegante wijze het assortiment complementeert. Iets minder diep dan de bijpassende sofa en perfect om wat kleur te brengen in een vrijstaande loungestoel. 

Bonaldo Structure hoekbank met chaise longue in aardetint

Bonaldo Structure in onze showroom

Kom proefzitten en ervaar de kwaliteit van de onovertroffen Bonaldo banken uit Italië. Lekker onderuit in de donzen kussens, onder genot van een kopje koffie. Onze adviseur helpt u met de stofkeuze en het bepalen van de juiste afmeting. 

Avarit sofa van Bonaldo met zachte zitkussens in beige stof
Driezits bank Structure van Bonaldo in retro interieur
Licht interieur met modulaire Peanut sofa van Bonaldo in groene stof
Ruime Avarit sofa met zachte kussens in een luxe interieur met blauwe panelen

Royaal en uitnodigend, bank Avarit van Bonaldo

Asymmetrische kussens, een nonchalante stoffering van de zitkussens en een strakke modulaire romp als basis voor de Bonaldo Avarit. Varieer voor extra contrast in stoffering van de verschillende onderdelen. Deze revolutionaire bankopstelling past perfect in een loft of juist klassieke 'bohemian' inrichting.  

De bijzondere armleuning van de Bonaldo Structure sofa

Bijzondere bouw van Bonaldo banken

Wie goed kijkt ziet dat voor de Bonaldo Structure banken niet de gemakkelijkste weg is gekozen. Rond, taps toelopend, open en dicht, dik en dun. En toch zit de stoffering als gegoten. De ton-sur-ton stiksels benadrukken de strakke lijnvoering. Minder zichtbaar maar net zo verzorgd zijn de afwerking aan binnenzijde en onderzijde. 

Bonaldo Avarit zonder armleuningen als eiland in het midden van de kamer

Een zeer uitgebreid sofa systeem

Avarit is bijna niet herkenbaar als deze vrijstaand wordt toegepast zonder arm. Het uitgebreide programma voorziet in reguliere 2 of 3-zits banken, maar ook in eilanden zonder arm, met heerlijke rug- en zitkussens. Een tussenoplossing kan ook, we helpen u graag met alle mogelijkheden.

Vulling van uitzonderlijke kwaliteit

Een veerkrachtige, stugge kern, met daarom een zachte opbouw van comfortabel schuim. Door te spelen met dichtheid en veerkracht ploft u heerlijk in de banken, maar is goede steun nu en in de toekomst gegarandeerd. Een donzen topping maakt de bank nonchalant en uitnodigend. Heerlijk warm en zacht!

Sterk en toch heerlijk zacht

De kussens zijn niet omkeerbaar, maar met een reden. Ieder kussen heeft een uitgekiende veerkrachtige opbouw, gemaakt om blijvend comfort te bieden. De onderzijde is voorzien van anti-slip, en rug en zit zijn afgewerkt met een toplaag van dons. Dat maakt de kussens van Bonaldo Avarit sterk en zacht tegelijk.

Bonaldo Peanut B, losse blokken

Links, rechts, symmetrisch of in ongelijke zitplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het programma van de Bonaldo Peanut voorziet in vrijstaande of hoekoplossingen, uittrekbare chaise Longues, alles gevuld met dikke lagen dons. Op basis van uw plattegrond kan de adviseur alle opties verwerken in een voorstel. 

Donkergroene Bonaldo Structure bank met massief houten roomdivider en Hay slit bijzettafel
Roomdivider van massief eiken met grijze Bonaldo hoekbank en Moormann FNP kast

Bank Structure van Bonaldo

Het designmerk Bonaldo heeft een lange traditie in klassieke Italiaanse designmeubelen. Nog niet zo lang geleden is hiermee gebroken door meer Scandinavische invloeden in design. Een goed voorbeeld is bank Structure, met 2 grote zitkussens, die doorlopen in de rug. De bank staat op speelse pootjes, in zachte kleuren. Een grove wol, linnen of katoen zorgt voor een warm of verkoelend effect. Onmiskenbaar vakmanschap ziet u terug in de leuning, die rondom de bank versmalt en taps toeloopt.

De prijsstelling is aantrekkelijk, zeker gezien de hoge kwaliteit van materiaal en afwerking. Structure staat dan ook steevast op een prominente plaats in onze showroom. 

De collectie van Bonaldo bij Houtmerk

Houtmerk is officieel dealer van Bonaldo. Dat betekent dat we als verkooppunt een mooi aanbod van Bonaldo banken in onze showroom te Breda hebben. Maar ook zijn onze stalen en prijslijsten op orde, houden we samen met Bonaldo de levertijden kort en is er ruimschoots ervaring om het product optimaal in te zetten in uw project. Onze klantenservice helpt u verder met producten of bijzondere eigenschappen die niet op de site staan. Zij staan ook voor u klaar als er onverhoopt iets niet in orde is. Een vervangend product of retournering is geen probleem, we hanteren de duidelijke voorwaarden van het Webshop Keurmerk i.s.m. de Consumentenbond.

Interieuradvies met meubels van Bonaldo

Een nieuwe bank van Bonaldo moet perfect passen bij uw andere meubels. Misschien is het wel het begin van een compleet nieuw interieur. Goed advies is voor ons vanzelfsprekend, onze expertise gaat verder dan de producteigenschappen. Architectuur, routing, verlichting, kleur- en materiaalkeuze, maar ook prioriteiten bepalen in uw budget.

Houtmerk brengt de verschillende collecties en disciplines samen in de afdeling interieurontwerp. Behalve designmeubels van Bonaldo hebben we nog meer meubelmerken die we toepassing in onze interieurontwerpen. Een klein advies of een groot project, op ons kunt u rekenen. Lees meer over interieurontwerp >

Bonaldo, moderne Italiaanse designmeubels

We selecteren onze merken op kwaliteit en veelzijdigheid. De Italiaanse banken en zitmeubels van Bonaldo zijn een onmisbare aanvulling op onze basiscollectie met verlichting, stoffering, stoelen, tafels en kasten. Bij Bonaldo zien we kleuren, combinaties en afwerkingen die perfect aansluiten op de materialen en technieken in onze eigen meubelproductie. Typerend voor de meubels van Bonaldo zijn de veloursachtige stoffen, chromen accenten en vulling met dons en veren. Banken met vergelijkbare mogelijkheden en design vindt u in de collectie van Alberta Salotti en Muuto