Alberta Salotti

De meubels van Alberta worden in Italië gemaakt, in de regio Treviso. De jarenlange ervaring heeft het merk op de kaart gezet. In de collectie ziet u de creativiteit en ambacht terug die zo kenmerkend is voor Italiaans design. Alle meubels hebben maximale keuzevrijheid in materiaal en afmeting. Bijvoorbeeld bij bank Dylan of Luna.

Deze banken zijn perfect voor levendige gezinnen. De sofa’s hebben veel zitruimte, doorlopende zitkussens en afneembare hoezen in synthetische, slijtvaste stofferingen. Doordat de banken veelal op stalen pootjes zijn geplaatst, ogen de opstellingen luchtig, een beetje klassiek en blijft de ruimtelijkheid in de woonkamer maximaal.   

Zwart gebeitste houten kastenwand met donkergrijze hoekbank in een open en verder licht interieur

Comfortabele banken Alberta

Stel samen uit moderne losse elementen of kies voor een complete drie-zits bank met heerlijk loungegedeelte. Alberta Salotti heeft een flexibel en uitgebreid zitprogramma, met keuze uit de mooiste stoffen uit de verfijnde huiscollectie. 

Bovenaanzicht interieurplan met hoekbank en TV meubel

Gedegen advies nieuwe banken

Een nieuwe bank kopen is een hele opgave. En net zo vaak een flinke uitgave. Voorkom fouten en haalt het maximale uit uw budget, bijgestaand door onze ervaren interieuradviseurs. We helpen u met de juiste kleur en een goede routing. Zo past uw bank perfect bij uw bestaande of nieuwe interieur.

Grote stijlvolle beige hoekbank van Alberta Salotti met slanke pootjes

In onze showroom

Kom proefzitten en ervaar de kwaliteit van de betaalbare Alberta Salotti banken uit Italië. Lekker onderuit in de donzen kussens, onder genot van een kopje koffie. Onze adviseur helpt u met de stofkeuze en het bepalen van de juiste afmeting. 

Daybed in een modern minimalistisch interieur
Veel hout in dit lichte interieur met grijze hoekbank en chaise longue op Perletta Carpets vloerkleed
Chaise longue met hoekbank op een houten vloer tegen een blauwgroene wand
Beige Bonaldo hoekbank met maatwerk bijzettafel en salontafel van Ferm Living

Bestseller Luna van Alberta Salotti, nu online verkrijgbaar!

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Royaal en uitnodigend, bank Collins 2 van Alberta Salotti,

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Luxe en comfortabel, sofa Dylan van Alberta Salotti

Use this section to explain a set of product features, to link to a series of pages, or to answer common questions about your products. Add images for emphasis.

Italiaans topdesign, modulaire sofa Ralph

Deze modulaire sofa kan zich meten met de kwaliteit van Minotti's Hamilton of de banken van B&B Italia. Maar dan in een voordelig jasje. Kies uit sprankelende stoffen en combineer de verschillende modules tot een droom van een bankopstelling.

Diep of ondiep, met Alberta Vega

Bank Vega heeft een noviteit in comfort. Extra diep voor een ontspannen avond onderuit, of juist actief en minder diep voor bezoek of een thuiswerkdag op de bank. In een handomdraai trekt u de leuning 20cm naar voren. De donskussens zitten vast aan het stevige achterpaneel, u kunt direct weer ga[an zitten. 

Projecten met meubels van Alberta Salotti in onze portfolio

De veelzijdige banken en zitmeubels van Alberta Salotti vinden regelmatig hun weg in onze projecten. Kijk eens wat er allemaal mogelijk is, door bestaande of nieuwe meubels te combineren met deze betaalbare collectie Italiaanse designmeubels.

Bank Luna van Alberta

Het designmerk Alberta Salotti is bekend om de sofa Luna, een bank met heerlijke donzen rugkussens en een doorlopend comfortabel zitkussen. Zo kan iedereen gezellig op deze modulaire hoekbank met chaise longue aanschuiven. Voorzien van elegante pootjes op de hoek, en een rug die hetzelfde is als de arm. Zo kunnen gemakkelijk verschillende delen worden gecombineerd tot een hoekbank met loungegedeelte.

De prijsstelling is aantrekkelijk, zeker gezien de hoge kwaliteit van materiaal en afwerking. Luna staat dan ook steevast op een prominente plaats in onze showroom. 

De collectie van Alberta Salotti bij Houtmerk

Houtmerk is officieel dealer van Alberta Salotti. Dat betekent dat we als verkooppunt een mooi aanbod van Alberta banken in onze showroom te Breda hebben. Maar ook zijn onze stalen en prijslijsten op orde, houden we samen met Alberta de levertijden kort en is er ruimschoots ervaring om het product optimaal in te zetten in uw project. Onze klantenservice helpt u verder met producten of bijzondere eigenschappen die niet op de site staan. Zij staan ook voor u klaar als er onverhoopt iets niet in orde is. Een vervangend product of retournering is geen probleem, we hanteren de duidelijke voorwaarden van het Webshop Keurmerk i.s.m. de Consumentenbond.

Interieuradvies met meubels van Alberta Salotti 

Een nieuwe bank van Alberta Salotti moet perfect passen bij uw andere meubels. Misschien is het wel het begin van een compleet nieuw interieur. Goed advies is voor ons vanzelfsprekend, onze expertise gaat verder dan de producteigenschappen. Architectuur, routing, verlichting, kleur- en materiaalkeuze, maar ook prioriteiten bepalen in uw budget.

Houtmerk brengt de verschillende collecties en disciplines samen in de afdeling interieurontwerp. Behalve designmeubels van Alberta Salotti hebben we nog meer meubelmerken die we toepassen in onze interieurontwerpen. Een klein advies of een groot project, op ons kunt u rekenen.  Lees meer over interieurontwerp >

Alberta Salotti, elegante Italiaanse designmeubels

We selecteren onze merken op kwaliteit en veelzijdigheid. De Italiaanse banken en zitmeubels van Alberta zijn een onmisbare aanvulling op onze basiscollectie met verlichting, stoffering, stoelen, tafels en kasten. Bij Alberta zien we kleuren, combinaties en afwerkingen die perfect aansluiten op de materialen en technieken in onze eigen meubelproductie. Typerend voor de meubels van Alberta zijn de veloursachtige stoffen, chromen accenten en vulling met dons en veren. Banken met vergelijkbare mogelijkheden en design vindt u in de collectie van Bonaldo en Muuto